Höstlov och helt slut


Höstlov eller läslov heter det visst numera. Hur som helst i dag kom lilleman hem och jag och hans syster hoppade in i bilen och mötte upp på Överby där vi även passade på att inhandla nya vinterskor till E inne på Etage. Sen fick jag och hennes lillebror springa runt på hela köpcentret hack i häl för ung fröken hade så mycket hon ville titta på. Hon har plötsligt blivit jätte fjortis med försmak av tonåring och jätte intresserad av kläder, skor och smink. Jisses vad hände liksom haha. 
Det har gjort gott för henne att få mer tid med mig nu när lilleman bor hos deras pappa. 

 
Efter att unga fröken var nöjd med att kollat runt i ett antal butiker så åkte vi vidare in till stan och gjorde ett besök på Inovatum. Jag och K har aldrig varit där innan men E har varit där med skolan så hon visade oss runt bland de olika avdelninganrna. Nu är det ju lovaktiviteter där så det var väldigt mycket folk men annars rätt ok. Var väldigt mysigt att hitta på något med barnen på bortaplan för omväxlingsskull.  
Men insåg att jag själv har blivit helt förslappad efter sjukskrivningen hua mig, vi åkte hemifrån vid 10 tiden och var hemma vid 16 tiden och jag var helt slut redan vid 13-14 tiden. Behöver verkligen komma igång med jobb igen så man får tillbaks energin och orken. 
Man är inte så aktiv när man sitter hemma hela dagarna även om man går ut och går, städar osv så håller du inte igång som på en hel arbetsdag. 

 
Nu är det ryggläge i soffan resten av kvällen och mys med barnen innan dom går och lägger sig. Kommande dagar är fullbokade med utflykter, hälsa på vänner lek och umgås.  
Och det är en del inplanerat i november också  så det kommer bli full rulle framöver. Kul när man har lite att se fram emot nu när dagarna blir kortare och mörkare. 
Har fortfarande lite strul som jag väntar på ska lösa sig men som jag sagt tidigare så är det bara att fokusera framåt på positiva saker och låta det som man inte kan påverka va och i stället lägga energin på det du kan göra mågot åt. Saker och ting löser sig alltid bara man inte ger upp.
 
Okej ny vecka och nya möjligheter så nu kör vi hörni.
 
Kram V

Ett vardagspussel

Hej och välkommen till min blogg! Vem är jag? En ensamstående skild trebarnsmamma som har haft en minst sagt tuff resa med att få ihop vardagspusslet med allt vad det innebär. Genom åren har man samlat på sig en hel del erfarenheter och får ofta frågan hur jag orkat kämpa vidare i alla motgångar och bakslag. Så därför kom jag på idén att starta den här bloggen för att dela med mig om mina tips och erfarenheter. En blogg om hur man får ihop vardagspusslet med familjelivet, jobb och ekonomi. Jag hoppas ni kommer få lite inspiration och tips att ta med er i er vardag. Dela gärna med er av era egna tips och erfarenheter. Kram Veronica

RSS 2.0