Ett steg i taget med julen runt hörnet

 
Hej finisar tittat in en snabbis och uppdaterar lite, bar ett tag sedan sist. Veckorna går men det händer inte mycket för min del just nu. Söker jobb men får ingen respons tillbaks vilket börjar bli väldigt frustrerande. Min plan att ha löst situationen innan november är slut går inte som planerat. 
Har varit på jobb intervju för ett städjobb och har i dag och i morgon jobb där vilket är bra men dom behöver bara extra vid behov så det är ju inte ett jobb som löser situationen just nu. 
Att tacka nej till jobberbjudanden gör jag ju inte men är väldigt frustrerad för tillfället, julen närmar sig med stormsteg och det gör inte det hela lättare. 

Men som ni vet så försöker jag ändå behålla fokuset för jag vet att saker och ting alltid löser sig så länge man inte ger upp. Det är fasen inte lätt alla gånger men man får aldrig ut något possitiv genom att deppa och älta probelmen. Men självklart har även jag dagar som man inte har lust med nått och bara är allmänt off och det måste man få ha i bland också för att kunna ladda om. 
Det gäller bara att inte fastna i det negativa tänket utan bryta det hela och hitta på saker som får en att tänka på annat och hitta ny kraft och energi att ta sig vidare med.
 
 
Så här innan jul är det många som erbjuder roliga kurser där man kan göra allt i från rustika dörrkransar till fina julgrupper. Jag och Jennie anmälde oss till en krans kurs som vi var på förra lördagen vilket var jätte mysigt och väldigt trevligt. Så gott att komma ut och göra något annat i det tråkiga mörka novembervädret. Håll koll på FB där kommer det upp massa roliga julevenmang just nu.
 
Eller bjud hem vännerna på glöggmys. Det behövs inte mycket för att fylla på med lite ny energi och få fart på motivationen. Faktum är ju att har man kört fast så måste man ju fundera på vad man ska göra i stället för att komma vidare. Och att sitta och grubbla är inte alltid lösningen utan man behöver en paus och göra något helt annat i bland och ladda om. 
 
Nu blir det strax dejt med kudden för min del, är helt slut efter en lång jobbdag. Är inte van vid att hålla igång så här mycket efter sjukskrivningen och det känns i kroppen kan man säga haha jisses orkar knappt röra mig.

Ha det gott hörni och se till att fyll på med feel good nu i vintermörkret när ni har tillfälle. 

Ps . Tipsa gärna nedan om vad ni brukar  hitta på så här års när det börjar dra ihop sig till jul.
 
Kram V
 
 

Ett vardagspussel

Hej och välkommen till min blogg! Vem är jag? En ensamstående skild trebarnsmamma som har haft en minst sagt tuff resa med att få ihop vardagspusslet med allt vad det innebär. Genom åren har man samlat på sig en hel del erfarenheter och får ofta frågan hur jag orkat kämpa vidare i alla motgångar och bakslag. Så därför kom jag på idén att starta den här bloggen för att dela med mig om mina tips och erfarenheter. En blogg om hur man får ihop vardagspusslet med familjelivet, jobb och ekonomi. Jag hoppas ni kommer få lite inspiration och tips att ta med er i er vardag. Dela gärna med er av era egna tips och erfarenheter. Kram Veronica

RSS 2.0