Söndagslistan tillbaks , vecka 8

 
 
Hej på er finisar, hoppas helgen varit bra? 
Tänkte jag skulle börja med söndagslistan som jag gjode för några år sedan där jag summerar veckan som gått. Att titta tillbaks på de bra sakerna från veckan men även det som inte vairt lika bra för att summera veckan och se vad man behöver jobba vidare på inför nästa vecka. 
 
MÅNDAG
 
Bästa: Min och K´s covid-karantän är över. Vi valde att hålla oss inne några dagar extra för att vara på säkra sidan.
Sämsta: En promenad till affären och tillbaks var allt jag och lilleman orkade med efter en veckas sjukstuga. Det är en sak att orka greja lite inne mot att gå ut och röra sig på ett annat sätt. 
 
TISDAG 
 
Bästa: Lite piggare och ett kort lugnt jobbpass.
Sämsta: K får hoppa över månadens tävling då vi inser att han inte återhämtat sig tillräckligt och orkar köra alla heat som en tävling innebär. Besviken son men han känner ju samtidigt själv att han inte är i form för att orka köra den här gången. Klokt beslut och jag själv känner mig inte heller i form efter jobbet trots en väldigt lugn kväll. 
 
ONSDAG
 
Bästa: Ledig dag = vila
Sämsta: Helt slut och hostar en del fortfarande
 
TORSDAG
 
Bästa: Lite piggare, ledig dag förutom ett möte på kvällen
Sämsta: Motivationen tryter, har svårt att få saker gjort
 
FREDAG
 
Bästa: Lite jobb hos en kund på morgonen. Fick hem en stor kompost.
Sämsta: Energin tar slut fort och orkar inte hålla igång så länge.
 
LÖRDAG
 
Bästa: E fyller 15 år  och riktigt fint väder dagen till ära. 
Sämsta: Mycket på jobbet så jag fick jobba över lite och därmed blev eftermiddagens planer med att fira dottern inte riktigt av som jag tänkt mig. Blir fortfarande väldigt ansträngd när jag håller igång. 
 
SÖNDAG
 
Bästa: Trevlig dag i Uddevalla och Torp med de två äldsta samt en kompis till E. 
Sämsta: Är visserligen lite piggare men blir  fortfarande väldigt ansträngd när jag håller igång och är irriterad i luftvägrna. 
 
Veckan kan summeras med att jag insett att coviden för min del satt  sig i luftvägarna och att jag kommer få dras med den skiten ett tag innan det ger sig. Men jag är piggare i varje fall så det är ju possiitvt. Barnens sportlov har inte riktigt blivit som vi tänkt oss.Dom skulle varit till sin pappa på lovet men det fick ställas in då dom ligger sjuka i Jönköping. Hade själv inte räknat med att ha dom hemma hela veckan och eftersom jag inte orkar så mycket så det har blivit ett lugnt lov hemma. Inte så roligt kanske men vi får ta igen det längre fram. 

Sen har motiviationen lyst med sin frånvaro och det beror nog till stor del på det hemska som händer I Ukraina just nu. Det känns overkligt och tankarna går såklart till alla oskyldiga som drabbas av detta fruktansvärda. Jag hoppas innerligt att det blir en fredlig lösning så fort som möjligt. 
 
Var rädda om varandra hörni.
 
Kram V
 

Ett vardagspussel

Hej och välkommen till min blogg! Vem är jag? En ensamstående skild trebarnsmamma som har haft en minst sagt tuff resa med att få ihop vardagspusslet med allt vad det innebär. Genom åren har man samlat på sig en hel del erfarenheter och får ofta frågan hur jag orkat kämpa vidare i alla motgångar och bakslag. Så därför kom jag på idén att starta den här bloggen för att dela med mig om mina tips och erfarenheter. En blogg om hur man får ihop vardagspusslet med familjelivet, jobb och ekonomi. Jag hoppas ni kommer få lite inspiration och tips att ta med er i er vardag. Dela gärna med er av era egna tips och erfarenheter. Kram Veronica

RSS 2.0