Resumé av 2023

(null)

Tiden går fort nu är det sista dagen på det här året och dags att resumera året som gått.

Tänkte reflektera på ett nytt sätt den här gången. 

ÅRETS RELATIONER 

Höjdpunkter : Jag och hjärtat har kommit varandra närmare efter ett minst sagt intressant år för bådas del på olika håll. Och jag har träffat och lärt känna flera härliga personer. 

Lågpunkter: Insett att det finns folk i ens omgivning man trodde va sina vänner men som visat sig inte vara det. 

ÅRETS ARBETE

Höjdpunkter: Började satsa på mina egna planer och började utbilda mig till coach.

Lågpunkter: Butiksjobbet började bli en riktig energitjuv och mina skador blev värre.

HÄLSAN FÖR ÅRET 

Höjdpunkter: Har investera i min hälsa både när det gäller kunskaper kring kosten ochvilka behov min kropp har i min ålder. Och hjälp med träningsupplägg.

Lågpunkter: Utbrändhet och tilltagande problem med mina skador

SJÄLSLIGT 

Höjdpunkter: Jag har blivit starkare mentalt och i min intuition.  Och har utvecklats spirituellt.

Lågpunkter: Jobbar jag inte med mitt mindset regelbundet märker jag att jag påverkas lättare av negativitet och tappar fokus vid olika bakslag.

MINA STÖRSTA UTMANINGAR UNDER 2023:

• Skador som blivit värre
• Utbränd
• Att få igång NPF utredningar för K och E som har haft ett riktigt jobbigt år med skolan på olika sätt. 

MITT ROLIGASTE MINNE UNDER 2023:

• 2 ton gul kärlek rullade in i mitt liv. Aldrig hade väll jag kunnat föreställa mig att en bil från 50 talet skulle betyda så mycket för mig. Helt galet 🥰💛 
• Emilias framträdande på skolavslutningen  var  så mäktigt även om vi föräldrar inte fick vara med. Vi fick se framträdandet på film och ta del av omgivningens reaktioner som var fantastiska. Så starkt och otippat av henne att våga ställa sig och sjunga solo för hela skolan och alla mobbare. Vilken stjärna hon är 🌟😍

JAG ÄR STOLT ÖVER ATT:

• Att jag vågade utmana min extrema höjdskräck när jag var på ett event i Gbg på Jacy’s. 
• Och att jag äntligen tagit tag i mina drömmar.

LÄRDOMMAR JAG TAR MED MIG FRÅN 2023:

• Att lyssna mer på min magkänsla och inte på vad andra tycker jag ska göra. 
•  Att vissa val kan bli dyra, men att man alltid lär sig något från dom också. 
• Att jag ska vara ännu petigare och hårdare med vilka människor jag omger mig med som får vara i min cirkel. Både i arbetslivet och privat. Negativa, falska energitjuvar har ingen plats i mitt liv.  


Just nu  delar många med sig av hur fantastiskt året varit men för många har det varit ett väldigt tufft år med olika utmaningar. 
Jag skulle inte vilja påstå att detta året varit tufft för min del. Jag har ju ett par riktigt jobbig år i bagaget däremot. Men det har bjudit på en del utmaningar och vissa saker som mina egna planer har gått trögare än jag hoppats på. Kanske för jag insett att jag måste göra förändringar när det gäller mitt arbetsliv framöver vilket stressat mig lite. 
Nästa år kommer innebära två operationer varav den ena är mer komplicerad. Så ovisheten kring det är lite jobbig. 

Början av året var lugnare medn andra halvan varit riktigt intensiv när det gäller familjen. Jag har haft fullt upp med först få igång NPF utredning för K som knappt varit i skolan den här terminen med allt vad det innebär. Och lagom till hans utredning i stort sett är klar påbörjades en ny för hans syster som vi misstänker har ADHD eller något liknande. Hon har fått det tuffare och tuffare sen hon började gymnasiet med att hänga med så jag har känt mig väldigt otillräcklig för dom båda. Man önskar utredningarna gick fortare. Men det ska nog lösa sig för dom båda får vi hoppas, jag kommer inte ge mig fören dom fått den hjälp dom behöver. 

Hjärtat har haft fullt upp på sitt håll men jag har valt att hålla mig utanför det för dels är det inte mina problem att lösa och jag har fullt fokus på mina egna och barnens problem. Men jag är övertygad  att allt kommer lösa sig på bästa sätt för honom med. 

Så nu sätter vi snart punkt för det här året och blickar framåt mot ett nytt år som även det kommer bjuda på utmaningar. Men med rätt inställning och fokus på att lösa problem som dyker upp på vägen så kommer det nog bli ett bättre år tror jag. 😀

Med det sagt önskar jag er en riktigt trevlig avslutning på året oavsett vad du har för planer. Och du det är okej att ligga i soffan och se på tv och lägg dig tidigt i dag med. Det har jag gjort vissa år och det har varit helt okej. Rätt skönt att inte ha några krav och ta dagen som den kommer. 😉

Kram V
(null)



Ett vardagspussel

Hej och välkommen till min blogg! Vem är jag? En ensamstående skild trebarnsmamma som har haft en minst sagt tuff resa med att få ihop vardagspusslet med allt vad det innebär. Genom åren har man samlat på sig en hel del erfarenheter och får ofta frågan hur jag orkat kämpa vidare i alla motgångar och bakslag. Så därför kom jag på idén att starta den här bloggen för att dela med mig om mina tips och erfarenheter. En blogg om hur man får ihop vardagspusslet med familjelivet, jobb och ekonomi. Jag hoppas ni kommer få lite inspiration och tips att ta med er i er vardag. Dela gärna med er av era egna tips och erfarenheter. Kram Veronica

RSS 2.0