En väldigt rolig nyhet för er som gillar personlig utveckling

 
Hej på er finisar hur har ni det?
 
Veckorna rullar på vi är inne i september en månad som jag gillar och då inte bara för att jag fyller år denna månad, utan för att jag tycker att övergången till hösten den här perioden är väldigt magisk. 
Träden skiftar färg luften blir klarare och det brukar vara riktigt fint väder även om det är kyligt på nätterna. Allt lugnar liksom ner sig på hösten och det är väldigt behagligt efter en stressig sommar tycker jag. 
 
 
Förra veckan var vi till Resteröds djurklinik och kastrerade Missy. Dom är så himla proffsiga och trevliga där så jag rekomenderar er verkligen att vända er till dom med era pälsklingar. Lämnade henne på morgonen och hämtade henne ett par timmar senare och det har gått så himla bra efter det.
Jag har bara kastrerat hankatter tidigare så har ingen erfarenhet av hur det funkar med honkatter.
 
 
Jag var lite nervös för hur det skulle funka hemma efteråt då vi hade kvar två av henns kattungar som inte flyttat än. Men det gick så bra, hon höll sig undan från dom av sig själv första två dagarna sen har det liksom bara rullat på hon har varken slickat på såret eller behövt hjälp med att hålla unda kattungarna det löste hon själv. Det ända var att få henne att ta det lugnt ute efter att vari instängd några dagar haha jisses vad hon fick busryck när hon kom ut. 
Det känns så skönt att slippa oroa sig för mer katungar på henne i varje fall. Bara Tess kvar som börjat ha tysta löp helt plötsligt efter alla år så hon tajmade in med att få en kull  för 2 veckor sedan. Så  hon står näst på tur i november ska bara ta oss igenom kommnde 10 veckor först.
 
 
Hösten kommer smygandes mer och mer för varje dag även om det varit riktigt varmt vissa dagar. Har ni börjat plocka fram filtar och bunkra upp med levande ljus? 
Jag har börjat lite smått och har även bytt batterier i alla elktroniska ljus vi har för nu börjar det mörkna tidigare på kvällarna. Så mysfaktorn håller på att jobbas upp här. 
Nu har ungarna kommt igång med skolan någolunda så det rullar på. I varje fall för E som går första året på gymnasiet med allt nytt som det innebär. Lilleman däremot har det varit dessto kämpigare med. Det är en dag i taget helt enkelt och jag längtar efter att utredningen ska dra igång för honom så vi får svar på om han har någon diagnos eller vad som händer så man vet vad man kan göra och hur vi kan hjälpa honom. Man känner sig  lite frustrerad just nu när man inte vet liksom. 
 
Men trots detta så är jag väldigt taggad inför den här hösten och närmaste halvåret faktiskt. Den här hösten kommer vi inte ha så mycket tid över för att vra frustrerad över kommande höstrusk. Det kommer vara fullt upp och kalenderna fylls med så mycket saker så jag har fullt upp med att lägga in allt så jag inte glömmer något haha. Använder både vanlig hederlig kalender men även den i telefonen för att inte missa något.  😅 Det är som sagt väldigt mycket som händer i familjen och för egen del just nu så det gäller att hänga med. Kommer inte dela med mig av allt här men ska avslöja en väldigt rolig nyhet som jag flera kommer uppskatta. 
 
 
 Nu i september har jag äntligen börjat en utbildning jag velat gå väldigt länge. Nämligen utbilda mig till coach. En pusselbit som jag saknat till min verksamhet. 

Ni som följer mig här vet att personlig utveckling och problemlösning är något jag brinner för både privat men även i jobbsammanhang för jag har ju verkligen sett vilken skillnad det gör när man har rätt  tankesätt och vad många knutar och problem som löser sig lättare när man fokuserar på möjligheterna i stället för problemen.
Så att få jobba med att hjälpa andra att utvecklas och hitta lösningar så man når sina mål och drömmar är något jag känner ska bli så himla roligt. 😍
 
Under utbildningen kommer jag behöva träna för att lära mig hur jag ska använda de olika teknikerna vi kommer lära oss mm. 
 
→ Så jag jag kommer erbjuda gratis coaching för ett begränsat antal personer (värde ca 3500kr)
→ Vi träffas vid 3-5 tillfällen digitalt eller om man bor i närheten kan vi träffas fysiskt en gång i veckan.            → Vad vi ska prata om bestämmer du och det kan vara tex något mål du har privat hemma, träningsmål, jobb/karriär, ekonomi osv.
 
 
→ Coachingen innebär inte att jag sitter och ger dig olika råd på hur du ska göra. Utan det går till så att jag kommer ställa frågor som hjälper dig att hitta svaren du söker för att komma vidare med dina mål och på så sätt utvecklas. 
→ Varje samtal är 1 timme och jag kommer spela in det för att kunna gå tillbaks att lyssna på vad jag behöver träna mer på efteråt eller om jag behöver få lite tips från min lärare.  Samtalen kommer sen raderas efter jag gått igenom samtalet efteråt och jag har tystnadplikt så att du ska känna dig trygg.
 
Låter detta som något för dig?
 
👉 Skriv jag vill i en kommentar så kontaktar jag dig så tar vi det därifrån eller skicka ett mail här >>
 
Det är begränsat antal platser så det är FÖRST till KVARN som gäller så skynda dig att knipa din plats 
 
Kram V 
 

Ett vardagspussel

Hej och välkommen till min blogg! Vem är jag? En ensamstående skild trebarnsmamma som har haft en minst sagt tuff resa med att få ihop vardagspusslet med allt vad det innebär. Genom åren har man samlat på sig en hel del erfarenheter och får ofta frågan hur jag orkat kämpa vidare i alla motgångar och bakslag. Så därför kom jag på idén att starta den här bloggen för att dela med mig om mina tips och erfarenheter. En blogg om hur man får ihop vardagspusslet med familjelivet, jobb och ekonomi. Jag hoppas ni kommer få lite inspiration och tips att ta med er i er vardag. Dela gärna med er av era egna tips och erfarenheter. Kram Veronica

RSS 2.0